TV-sztárok

Új szerelme védi Pártos Csillát az exétől

Filmbe illő jelenet játszódott le a bíróságon, amikor Pártos Csilla új párja hirtelen talárt öltött, és onnantól a szerelme jogi képviselőjeként volt jelen.

Hosszú idő után először találkozott a bíróságon az egykori házaspár, Pártos Csilla és Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia. Pártos Csillát az új párja is elkísérte, sőt később meglepetésszerűen az is kiderült, hogy nem csak kísérőként van jelen, hanem ő az egykori műsorvezető ügyvédje.

Mint ismert, a volt házaspár lassan öt éve nem tud pontot tenni kapcsolatuk végére, mert képtelenek megegyezni a vagyonon. A válás után fiukat a bíróság Pártos Csillának ítélte, aki nem akarja elhagyni közös gyermekükkel az ingatlant. A jogerős ítélet, miszerint ki kell költöznie a lakásból, nemrég született meg. Időközben az egykori közös ingatlant férje ajándékozás címén édesanyja, Pécsi Ildikó színésznő nevére íratta, hogy Csillának ne legyen jogcíme a lakásban tartózkodni.

A tárgyalás után a Borsnak annyit sikerült megtudnia, hogy a vagyonmegosztási pernek még nincs vége, de Pártos Csilla hamarosan elhagyja az otthonát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top