TV-sztárok

Cseke Katinka nem kér már a fiatal pasikból

Nem hitte volna Cseke Katinka, hogy egy több évtizedes jóslat tényleg ennyire bejön. Pedig ahogy annak idején megmondták neki, csak fiatalabb párja volt eddig, de ő már nem kér ebből.

A Micsoda nők! legutóbbi adásában Várkonyi Andrea a fiatalabb férfi-idősebb nő típusú párkapcsolatokról kérdezte a vendégeit, és Cseke Katinka rögtön rávágta, hogy ez a téma aztán nála telibe talált, ahogy arról korábban is mesélt már érintőlegesen. Most viszont kifejtette a témát. 

„Arról tudnék beszélni, csak fiatalabb pasim volt” – kezdte a színésznő, akinek minden kapcsolatára igaz ez az állítás, és nem is csak arról van szó, hogy egy-két év volt a korkülönbség. 

Cseke Katinka csak fiatalabb férfival kezdett eddig

Egykor Hernádi Judit készített Katinkának asztrológiai képletet, és abból négy dolog is pontosan úgy történt, ahogy mondta. Ebből az egyik, hogy Cseke Katinkának nem lesz soha vele egykorú vagy nála idősebb partnere

Mondták ezt 26 évesen, és akkor azt gondoltam, ez mennyire vicces. A férjem 9 évvel volt fiatalabb, utána a pasim tizenöttel, utána tizenkettő, utána megint kilenc. Azon gondolkodtam, hogy nem is értem.

Várkonyi Andreát érdekelte, hogyan működhettek ezek a kapcsolatok, a „kinevelgetted, felöltöztetted?” kérdésekből is látszott, hogy mennyire távol áll a műsorvezetőtől ez a fajta felállás. 

Olyanok az energiáim, azt mondta az asztrológus, hogy ezzel nehezen tud mit kezdeni egy ötvenes-hatvanas. Hozzám korban ötvenes-hatvanas palik illenek, én negyvenhét éves leszek szeptemberben. Tehát az, hogy nekem ötvenhat éves a pasim, vagy hatvankettő, az tök normál. Most ehhez képest huszonnyolc, harminckettő, mert egyszerűen koncertekre járunk, meg ide meg oda, és pörgünk. Én mondom, hogy figyelj, család kell neked, gyerek kell neked, menj.

Cseke Katinka kijelentésén Fresh Andi lepődött mg a legjobban

A két vendéget és a műsorvezetőt is meglepte Katinka sztorija, aki azonban egy fogadalmat is tett, leginkább saját magának, tanulva a korábbi kapcsolataiból. 

„Most, életemben először, elhatároztam a következőt, nem állok szóba negyven alatt férfivel. Szerintem ez egy fejlődés, az én életemben egy fejlődés. És akkor jönnek így a múltból, jönnek a jelenből ilyen harminc-, harminckettő, huszonnyolc évesek, de nem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top