TV-sztárok

Cseke Katinka: Szóba nem állnék azokkal a férfiakkal, akikkel a férjem után találkoztam

A Micsoda nők! adásában vallott színt. Cseke Katinka mai fejjel jó pár férfinak nemet mondott volna.

A Várkonyi Andrea vezette Micsoda nők! mindig rejt pár érdekes monológot, ma Cseke Katinka csapott a lovak közé, amikor utóbbi három évéről és a benne szerepet kapott férfiakról beszélt, illetve kifejtette, hogy a jövőben mit csinálna másképpen. „Ma szóba nem állnék azokkal a férfiakkal, akikkel a férjem után találkoztam” – közölte.

Hódi Pamela erre megkérdezi, hogy ma dumálna-e vele, és persze helyeslő a válasz. „Idősebbe igen. Csak amikor én őt megismertem, 18 és fél éves volt… 40 évesbe lehet, szóba állnék vele.” 

Csekének egyébként többnyire fiatalabb palijai voltak, erről nemrég sokat beszélt. „Olyanok az energiáim, azt mondta az asztrológus, hogy ezzel nehezen tud mit kezdeni egy ötvenes-hatvanas. Hozzám korban ötvenes-hatvanas palik illenek, én negyvenhét éves leszek szeptemberben. Tehát az, hogy nekem ötvenhat éves a pasim, vagy hatvankettő, az tök normál. Most ehhez képest huszonnyolc, harminckettő, mert egyszerűen koncertekre járunk, meg ide meg oda, és pörgünk. Én mondom, hogy figyelj, család kell neked, gyerek kell neked, menj.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top