TV-sztárok

Régóta szerelmes lehet Hosszú Katinkába Dudás Dániel

Szó sincs hirtelen fellángolásról: Dudás Dániel valószínűleg éveket várt Hosszú Katinkára.

Shane Tusup állítása szerint Katinka megcsalta őt Dudás Dániellel, ezért ért véget kapcsolatuk. Dudás Dániel neve ismerős lehet annak, aki követte Hosszúék nyilvánosság előtt zajló magánéleti válságát, vele utazott ugyanis Miamiba az év elején Hosszú Tusup helyett. Ekkor a pár már hónapok óta alig állt szóba egymással, és egyes újságcikkek már akkor is azt sejtették, hogy Dudás Dániel és Hosszú Katinka között munkakapcsolatnál többről lehet szó.

hazassag, shane tusup, hosszu katinka

A Bors információ szerint Dudás régóta közeli barátja az olimpiai bajnoknak, és gyengéd érzelmeket is táplálhatott iránta. De állítólag nem tett semmi olyat, ami Hosszúék házasságát veszélyeztette volna. Sőt, Katinka kereshetett nála vigaszt a szakítás után.

„Dani igazi férfiként viselkedett és nőként tekintett Katinkára, ami Shane-ről nem mondható el” – nyilatkozta pár napja Hosszú édesapja, amivel természetesen csak tovább szította az egyébként is túlfűtött kedélyeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top