TV-sztárok

Horváth Tamás kész elmenni gyesre

Az énekes, Horváth Tamás készen áll az apaságra, sőt ha úgy jön ki, otthon is marad a picivel.

A Sztárban sztár korábbi nyertese, Horváth Tamás és felesége, Andrea alig várják, hogy első közös gyermekük megérkezzen. A pár azonban még halogatja a dolgot, jelenleg a biztonságos anyagi háttér megteremtése a fő cél. „Azt beszéltük meg, hogy még egy-két évig megtoljuk a koncertezést, beleteszünk annyi munkát, amennyit csak tudunk, hogy aztán megvalósítsuk az álmainkat, azaz legyen egy szép családi házunk, hogy oda érkezhessen a pici” – mondta Andrea a Blikknek.

Tavasz!

A post shared by Horváth Tamás (@horvathtomi) on

„Az biztos, hogy a műsorban mi nem jelentjük be, hogy jön a baba” – utalt Horváth Tamás a kismamák garmadájára az idei Nagy Duettben. „Most a koncertek és a műsor a fontosak, de ha lesz egy közös gyermekünk, akkor rá koncentrálunk majd, szóval megyek gyesre” – tette hozzá az énekes.

Horváth Tamás és Andrea nagyon megküzdöttek szerelmükért, de ma már tökéletes harmóniában élnek, és nevelik Andrea előző kapcsolatából született kisfiát, Dávidot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top