TV-sztárok

Zaklatással vádolja Bill Clintont volt szeretője

Zaklatással vádolja Gennifer Flowers korábbi modell Bill Clinton volt elnököt, akivel utána évekig viszonya volt.

Azzal vádolja Bill Clinton volt amerikai elnököt Gennifer Flowers színész, modell és énekesnő, hogy a kapcsolatuk előtti három hónapban Clinton zaklatta őt.

(Fotó: Getty Images)

„Amikor megismertem, az volt az első alkalom, hogy egyedül dolgoztam egy sztorin. Aznap este megpróbált elcsábítani, de lekoptattam. Három hónapon át próbálkozott, amíg végül igent mondtam, és közös megegyezéssel kezdtük a viszonyunkat” – mondta a Fox Newsnak a nő, aki először 1977-ben találkozott Clintonnal, amikor még riporterként dolgozott.

Bill Clinton 20 évvel ezelőtt, eskü alatt elismerte, hogy szexuális kapcsolat volt közte és Flowers között, de tagadta a nő állítását, miszerint az több mint egy évtizeden át tartott volna. A volt elnököt 1998-ban vádolta meg Juanita Broaddrick azzal, hogy a hetvenes években megerőszakolta.

„Hillaryhez hasonlóan tagadásban voltam, mivel nem akartam elhinni, hogy ilyenre képes lenne az az ember, akit én ismertem. Amikor viszont megismertem Broaddricket, rájöttem, hogy őszinte ember, és nem lenne oka hazudni ilyesmiben. Rá kellett jönnöm, hogy Clinton képes lenne ilyesmire, és meg is tette. Miért ne emelhetnének vádat ellene ugyanúgy, mint Bill Cosby vagy Harvey Weinstein ellen?” – tette fel a kérdést Flowers.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top