TV-sztárok

Hihetetlen vallomás: prostituált volt Verebes István első felesége

Korábban ismeretlen részletekkel szolgált első házasságáról Verebes István.

Az idén hetvenéves Verebes Istvánnak nem kell a szomszédba mennie egy jó kis botrányszagú sztoriért. A színész ritkán nyilatkozik magánéletéről, de mikor elereszt egy-egy történetet, az általában szalagcímeket generál. Most sem történt ez másképp: Verebes épp új könyvét mutatta be a nagyközönségnek, mikor megemlítette első neje nem mindennapi foglalkozását.

Verebes István

Az akkor 23 éves Verebesnek állítása szerint Simonyi Magda színésznő mutatta be a hölgyet. „A színésznő rögtönzésszerűen leánykereskedelemmel is foglalkozott, külföldről hazalátogató, könnyűvérű lányokat közvetített ízlésesen, tapintatosan és díjazásmentesen. Kerítéseinek egyik diadala, hogy 1971-ben a FÉSZEK-ben, törzsasztalunk matrónájaként, komoly menedzsere lett első házasságomnak. Ennek a szüleim kevésbé örültek, és még az sem nyugtatta meg őket, hogy Simonyi másoknak jutalékért kerített, ne­kem meg grátisz” – fogalmazott a Bors szerint Verebes István.

A házasság amúgy nem volt hosszú életű, és az asszony ma már Los Angelesben él, tette hozzá Verebes. A színész ezt követően még háromszor nősült, korábban Verebes második felesége öngyilkosságáról vallott megrendítően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top