TV-sztárok

Görög Zita a párjáról: „Tökéletes társ”

Görög Zita nem nagyon beszél a magánéletéről, most mégis sok mindent elárult a szerelméről és a gyerekeiről. Nemsokára érkezik a kisbabája, akiről szintén mesélt egy keveset.

Görög Zita pár nappal ezelőtt leforgatta az utolsó Trendmániát a szülése előtt, így most egy időre búcsúzik a képernyőtől. Zita március elején jelentette be, hogy gyermeket vár focista párjától, Laczkó Zsolttól. A modell most a Nők Lapjának beszélt a kapcsolata alakulásáról, a gyerekeiről és a nemsokára érkező kisbabáról. 

„Az utolsó szakításomkor megfogadtam, hogy soha többé nem ugrok fejest egy kapcsolatba, és bár Zsolti erről semmit nem tudott, abszolút partner volt benne. (…) A negyedik randevú után kaptam az első puszit az arcomra,és a tizedik randi után történt az első csók” – emlékezett vissza a nagy találkozásra Görög Zita, aki azt is elárulta, hogy a szerelme nagyon jó viszonyt ápol a gyerekeivel.

Fantasztikus, mennyi terhet levesz a vállamról. Ha szükséges, mosogat, a forgatási napokon elmegy a gyerekekért, tehermentesít.

Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt a Story Gálán. Fotó: Vadnai Szabolcs (NLCafe.hu)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top