TV-sztárok

Tücsiék sokakat megszívattak a házassággal

Tücsi és szerelme, Sofron István már egy éve jegyben járnak, de egyelőre nem beszéltek az esküvőről. Egészen tegnapig, amikor is menyasszonyi ruhában fotózkodott.

Tücsi és párja nemrég Balin jártak, hazaérve pedig olyan videót posztoltak, ami alapján szinte biztos volt, hogy egybekeltek. A kommentekből azonban hamar kiderült, hogy ez nincs így, csupán egy esküvői fotózáson voltak, ahol ők álltak modellt Sofron Istvánnal. A modell mégis sokakat átvert, volt olyan médium, ami le is hozta a házasság tényét, és a rajongók többsége is elhitte, hogy megtörtént a frigy.

Gondoltunk egy merészet... Bocsi, hogy nem szóltunk. 💞 Mr.&Mrs. Sofron 💞#wedding #mukik @istvansofron

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

„Gondoltunk egy merészet… Bocsi, hogy nem szóltunk. Mr.&Mrs. Sofron” – írta a fotóhoz Tücsi, amiből arra lehetett következtetni, hogy összeházasodtak. Az egyik kommentelő hívta fel a figyelmet arra, hogy gyűrű viszont nincs az ujjukon, ráadásul az Esküvő Classic magazin stábja is posztolt már közös képeket a párról. Átverésnek jó volt, félig be is jött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top