Sztárok

Tücsi és párja egy videóban szerelmeskedtek

Tücsi és szerelme, a jégkorongozó Sofron István egy fotózáson vettek részt a hegyekben. A szuper képek kedvéért -10 fokban kellett folyamatosan öltözködniük, ami a nap végére már sok volt a sportolónak.

Tücsi és Sofron István tavaly év elején vállalták fel először szerelmüket. Azóta Sofi már megkérte szerelme kezét, és több országot is megjártak együtt. Tücsiék először Amerikába költöztek a sportoló karrierje miatt, majd Ausztriába vezetett az útjuk. A szezonnak már vége, de egy fotózás erejéig visszatértek a hegyekbe – Tücsi jól bírta a ,,kiképzést”, Sofron István azonban még mindig nem tudott hozzászokni a fotózások hangulatához.

A pár már az esküvőt tervezi, sőt, Tücsi nemrég kijelentette, hogy jöhet a baba, hiszen már mindketten készen állnak a családalapításra. A modell már gyakorlatilag feladta az itthoni életét, amikor szerelmével elköltöztek, de ez ezen túl is így lesz, hiszen ő könnyebben alkalmazkodik. 

Tücsi és a párja, Sofron István

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top