Sztárok

Tücsi sok mindent feladott a szerelméért

Egy sportoló párjának lenni nem mindig könnyű: sok költözéssel, feladással jár, amit Tücsi még csak most tapasztalt meg.

Nyáron derült ki, hogy Tücsi hokis szerelme, Sofron István Amerikába igazol. A kapcsolatuk így egy fontos ponthoz ért, a műsorvezető ugyanis eldönthette, hogy itthon marad, és építi tovább a karrierjét, vagy pedig vőlegényével Amerikába költözik, viszont akkor a saját kis élete fenekestül felfordul. Nos, utóbbi történt, Tücsi Amerikába költözött, és erről egy vlogot is vezetett. Egészen december közepéig, ugyanis kiderült, hogy Sofron István ismét eligazolt, ezúttal Európában jégkorongozik majd. 

Tücsi a karácsonyt gyakorlatilag végigutazta, pár nap leforgása alatt négy országban jártak. A műsorvezető vallomása a sportolófeleségek életéről megindító, mutatjuk. 

Egy sportoló párjának lenni határtalan büszkeséggel és rengeteg örömmel jár, de emellett nem életem legkönnyebb vállalása. Magadból sok mindent feladsz, újratervezel és lemondasz dolgokról, amiket korábban dédelgettél. Na, és persze igyekszel spontán lenni, mert egy igazolás akár pár nap alatt boríthatja az életedet. Így történt meg, hogy 3 nap leforgása alatt pakoltunk össze mindent Amerikában, adtuk el a szeretett autónkat, mondtuk fel az összes igényelt szolgáltatásunkat és a Karácsonyt már reptereken töltöttük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top