TV-sztárok

Növényi Norbert párja: „Tönkretették az életünket”

Hosszú ideje zajlott már Növényi Norbert pere, nemrég pedig elítélték a sportolót. Párja, Krisztina most először szólalt meg a nyilvánosság előtt, és beszélt arról, min mentek keresztül.

Növényi Norbert végig abban bízott, hogy felmentik, de nem így történt. Első fokon 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték Növényit adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. Az olimpia bajnok ügyvédje korábban elmondta, védence az egyik érintett személyi edzője volt, csak reklámarcnak kérték fel. 

Arról, hogy a sportoló és a családja hogyan élte meg ezt az időszakot, és mi vár rájuk, most először beszél Növényi Norbert és párja, Krisztina a Story magazinnak

Növényi Norvert és párja, Krisztina (fotó: NLCafé Archív)

A pár 10 éve él együtt, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, bár a jóból kevés jutott az elmúlt nyolc évben, amióta ez az ügy zajlik. 

Leginkább semmi, csak a kisfiunk, Nándika, aki kitűnő tanuló. Mindketten őt féltjük, hiszen a történtek eddig is rányomták a bélyeget az életére. Nem is tudjuk, még jobban csúfolják-e, bántják-e majd ezek után. Az egészségem is megsínylette az utóbbi éveket.

Krisztina szerint semmijük sincs egymáson kívül, és úgy fogalmazott, hogy méltatlan körülmények között élnek. A gyerekük rengeteg rosszindulatú megjegyzést kap, az elmúlt években albéreltből albéreltbe költöztek.

Az ítélet szerint Norbi is részesült a pénzből, ezért jómódban kellett volna élnünk, holott mindenünk elúszott. Az elmúlt években hatszor költöztünk, albérletről albérletre. Norbi, aki állítólag csaló, hatéves Suzukival járt, a bank pedig elvitte az otthonunkat. Az ügy miatt megvonták az olimpiai járadékát, így nem tudtuk tovább fizetni a felvett hitelt. Ha jogos lenne a kiszabott büntetés és a vád, vajon életszerű-e, hogy a fehérgalléros bűnözőnek kikiáltott Norbi, a bűnbanda egyik irányítója minimálbérnyi pénzből éljen, gond legyen neki egy-egy tankolás vagy a nyugdíjjáruléka befizetése?

További részletek a Story legfrissebb számában, ahol Növényi Norbert és Krisztina is elmondta, miért tették tönkre az életüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top