TV-sztárok

Várkonyi Andrea kismadárnak érezte magát Berki ölelésében

Várkonyi Andrea a Micsoda Nők! című beszélgetős műsorban meglepő dolgot árult el beszélgetőtársainak.

Meglehetősen pikánsra sikeredett a Fem3-on a Micsoda Nők! című beszélgetős műsor legutóbbi adása, ahol Várkonyi Andrea – Bochkor Gábor párja – és beszélgetőtársai, Doszpot Evelin és Dér Heni azt próbálták megfejteni, mi kell a nőknek.

Miközben Doszpot Evelin kijelentette, hogy kortól függetlenül a figyelem az egyetlen, amire a nő vágyik, az izmokra terelődött a szó. A műsorvezető Várkonyi és vendégei ezután félmeztelen férfitesteket mustráltak, és arra jutottak, hogy azok a férfiak, akiknek kisportolt a testük, kevesebb időt töltenek párjukkal, mert túl sok időt vannak a konditeremben.

Várkonyi szerint ez egyáltalán nem baj, ha az a bizonyos férfi így jön haza. Hozzátette, természetesen párja, Bochkor Gábor is így néz ki, majd felidézett egy ölelést, amit a közelmúltban nem a párjától, hanem egy másik férfitől kapott.

Találkoztunk, és valami olyan téma volt, hogy vigasztalóan magához ölelt. Jóban vagyunk, de előtte sosem ölelkeztünk. Körülbelül így néz ki a felsőteste, és úgy hű, pont azt éreztem, hogy ő úgy meg tud tartani, kismadár vagyok. Megmondjam, ki volt? A Berki. Olyan érdekes volt, ez a nagydarab, csupa izom, már-már azt mondanám, hogy sok, és akkor tényleg ott van az, amit mondasz, hogy törékenynek érzed magad” – idézi Várkonyi Andrea szavait a Bors.

A lap ezután megkereste Berki Krisztiánt is, aki elmondta, tökéletesen egyetért a műsorban szereplő hölgyekkel, szerinte egy nő valóban egy igazi férfi ölelésében érezheti igazán nőnek magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top