TV-sztárok

Vivi alig kap munkát a VV-s előnévvel

A műsor után megpróbált celebbé válni, de nem sikerült neki. Munkát is nehezen talál, pedig állítja, hogy nagyon szorgalmas.

A héten jelentették be, hogy ősszel indul a Való Világ kilencedik szériája, és annyi ember jelentkezett, hogy egy nap után lefagyott az RTL Klub rendszere. A nagy érdeklődés miatt a Bors megkérdezett három szereplőt a legutóbbi évadból, mi ennyire vonzó a valóságshow-ban, és hova jutottak azóta.

VV Vivi második helyezett lett, az elmúlt két évben pedig saját bevallása szerint próbált celebbé válni, de nem sikerült. Ráadásul a VV-s előnévvel nagyon nehezen kap munkát, pedig a műsorban a rengeteget meztelenkedett Vivi állítja, tényleg szorgalmas. Ma nem él túl fényesen, nem bánta meg, hogy jelentkezett, de még többet meztelenkedett volna.

A legutóbbi Való Világot megnyerő VV Soma azóta szerepelt a Pumpedékben és saját YouTube-csatornát indított. Szerinte nagyon kimerítő a villalét, de a jelentkezőknek azt tanácsolja, mindig adják önmagukat, mert ő így nyerte meg a műsort. Ezért van már saját lakása és kocsija.

Osváth Zsolt, azaz VV Zsolti élete egészen érdekesen alakult a valóságshow után: két éve az RTL Klubnál dolgozik, tavaly óta szerkesztőként. Idén pont a Való Világ lesz az egyik műsora, így tulajdonképpen újrakezdi a műsort, csak a kamera másik oldalán. Jól tudja, mit élnek át a szereplők, ezért szerinte idén kétszer olyan nehéz dolga lesz annak, aki ki akarja játszani a rendszert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top