Sztárok

VV Vivien vallomása: Az életem megváltozott, de nem jó irányba

VV Vivien boldogtalan! Ezt pedig a legújabb posztjából tudtuk meg, amiben bejelentette, hogy tudatosan tartja távol magát a médiától, és ez továbbra is így lesz...

Míg a valósághősök mindegyike azt mutatja a külvilág felé, mennyit dobott rajta a műsor, addig VV Vivien az ellenkezőjét vallotta. Az utóbbi időben elmaradoznak a posztjai, ezt többen is észrevették. Most pedig elmagyarázta, hogy mi áll ennek a hátterében. 

„Mióta véget ért a ValóVilág, az életem megváltozott, DE nem jó irányba! Mindig is kaptam bántást azért, mert “fura” vagyok, és soha nem találtam a helyemet sehol. Nagyon vágytam rá, hogy a műsor általi ismertség majd segít magabiztosabbnak lenni és megtalálni a helyem a világban. Sajnos nem így lett! A 2017-es évem 95%-ban boldogtalansággal telt, és amiről azt hittem, hogy az év legjobb dolga lesz, most már az is fájdalom. Szóval nem szeretnék magamnak többet hazudni és úgy tenni nektek, mintha valaha is lehetne belőlem celeb” – írja a közösségi oldalán Vivien, aki meztelenkedéséről és cseppet sem nőies jeleneteiről volt híres a villaléte alatt. Kiderült róla, hogy családi tragédiája miatt menekült a villába, illetve az is, hogy valójában azért jelentkezett a Való Világba, hogy kicsit magabiztosabb legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top