Sztárok

Való Világ 8: VV Vivien meztelenül balettozik

Mármint: valami olyasmi mozdulatokat tesz. Elmondása szerint VV Vivien szárítkozik, mert a bőrét valami barnító permettel fújta be.

Amit a Star Academyben Pádár Alexandra, azt a Való Világ 8-ban (nagyjából) VV Vivien testesíti meg. Előbbit ma úgy jellemezte Jecsmenik Arnold, hogy “Alexának mindegy, csak f*sz legyen”, utóbbinak pedig alig kellett pár óra a villában, hogy ledobja a ruháit, és meztelenül elmerüljön a kerti masszázsmedencében.

A VV8 szőkéjének hevessége azóta sem csappant, most például valami barnító permettel kínlódott, amit le akart szárítani magáról egy olyan mozdulatsorral, ahogy egy hosszú évek hibernációjából hirtelen felkeltett, kezdő balett-táncos is tenné közvetlenül a vekker csörgése után.

Való Világ 8: VV Vivien meztelenül balettozik

Vivien későbbi magyarázatából idebiggyesztünk pár sort, csak hogy kedvet csináljunk a lentebbi videóhoz, ahol a lány “kolléganői” felteszik azt a fontos kérdést, hogy “mi a lóf*szt csinál ez itt?”

De előbb Vivien:

“Akartam valami jobb színt avanzsálni magamnak…”

“Nem szerettem volna, hogy kormos, csíkos legyen…”

“A legjobb ötletnek az tűnt, ha tényleg megszárítom magamat…”

“Így az unikornisok szoktak szárítkozni…”

A Való Világ egyéb történései:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top