TV-sztárok

Egy kis múltidézés: mindenki Liptai Claudiára hajtott a rádióban

Liptai egykori férfikollégáival ült le beszélgetni. Furcsa, vicces, kínos sztorikban nem volt hiány.

Egy rakás férfi között egyedül ül a színpad közepén Liptai Claudia, de az este csak róla szól. A Nő Comment talkshow-ban a díszvendég hölgy az este sztárja, és a meghívottakkal beszélik át az élet nagy dolgait.

Claudia estéjén Bochkor Gábor elmesélte, hogyan érkezett meg a színésznő frissen az egyetemről a Magyar Rádióba. „Szakmailag már nagyon komolyan vettem magam, és úgy gondoltam, hogy vérprofi vagyok, ő meg egy amatőr a színművészetiről, és majd én jól utasítgatom őt meg csesztetem, tehát legyen egy alá-fölé rendelt szerep. Így volt?” „Így. Egy büdös bunkó voltál” – mondta mindenki legnagyobb derültségére Liptai.

Liptai útja hosszú volt a TV2 nagyszínpadáig

Bochkor azonban nem vett vissza magából, egy alkalommal adás közben ríkatta meg Claut, és még azt is elérte, hogy utána a nő kérjen bocsánatot. De azért őt sem kellett félteni: mikor egy másik kolléga, Garami Gábor próbálta randira hívni, Liptai csak annyit kérdezett, „ugye nem gondolod komolyan?”.

Liptai életének sztorijából nem maradhat ki Till Attila sem, aki már nagyon rövid ismerettség után is teljesen lemeztelenítette magát Claudia előtt – átvitt értelemben és szó szerint. „Ülök bent az öltözőmben, sminkelnek, bejön az »óriásvizsla«, fölrúgja a cipőimet, volt hátul egy kanapé, felfekszik és azt mondja: milyen napom volt, milyen éjszakám volt? Azt a mindenit! Sminkelek, sminkelek, és egyszer csak azt látom, hogy ott áll valaki egy alsógatyában. A tükörből látom, és te ott levetkőztél” – mesélte Liptai a Bors szerint.

A Nő comment következő előadására októberig várni kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top