TV-sztárok

Egy másik csatornán tűnik fel Aurelio

Aurelio tegnap délután hivatalosan is elköszönt az RTL Klubtól, máshol próbált szerencsét. Nem mondta ki, de sejteti, hogy egy másik csatornán tűnik majd fel hamarosan.

Aurelio váratlanul búcsúzott az RTL Klubtól, ahol immár öt éve dolgozik, amióta megnyerte a Való Világot. A valóságshow-győztes körül mostanában sok a balhé, kábítószer-birtoklással, emberrablással is szerepelt már a hírekben. Ha bűnösnek találják, Aurelio akár 15 évet is kaphat, bár az ügyről az utóbbi időben nem nagyon hallani. A tévés most más munka után néz, legalábbis a búcsúlevelében ez szerepel. Az utóbbi pár napban azonban többször is tett utalásokat rá, hogy nemsokára újra képernyőn szerepel.

Neu. #aurelio #caversaccio #bp #neuehaarfarbe #nwa

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Tegnap az Instagram oldalán rajongói kérdésekre válaszolt, ahol többek között azt is megkérdezték tőle, hogy mikor lehet újra látni a tévében. Aurelio erre azt válaszolta, hogy szeptembertől, bár ennek tegnap még senki nem tulajdonított nagy jelentőséget, hiszen nem tudhattuk, hogy lelép az anyacsatornájától. Az elköszönő posztban pedig egy másik árulkodó kijelentés is van. 

Aki követi, az tudja, hogy Aurelio nagy Juventus-fanatikus, és mivel Cristiano Ronaldóról nemrég kiderült, hogy oda igazolt, így ehhez hasonlította magát. Az egyik ismerőse rá is kérdezett, hogy átigazol-e, de a valóságshow-szereplő ezt egyelőre nem erősítette meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top