TV-sztárok

Szinetár Dóra: „sokak szemében csodálatos ember lettem, amiért a triszómiás gyerekemet nem vágom ki a kukába”

Szinetár Dóra a kisfia, Benjamin születése óta nem beszélt a kicsiről, most azonban megtört a jég. A Nők Lapjában osztott meg néhány dolgot a magánéletéről, többek között a gyermekéről is.

Októberben lesz egyéves Szinetár Dóra és Makranczi Zalán gyermeke, Benjamin. A legelső hírek és a reakciók arra ösztökélték a színésznőt, hogy ne nagyon nyilatkozzon a piciről, így képeket is csak hátulról oszt meg róla, beszélni pedig egyáltalán nem beszél Benjiről. Most azonban kivételt tett, a Nők Lapjában részletesen beszámolt a fia mindennapjairól, a szerelmükről a férjével, illetve a nagyobb gyermekeiről. 

„Szemlélődő típus, alaposan megfigyeli a világot, mint Marci ekkora korában. Zorka viszont mindig is pörgött, mint a ventilátor, tőle a vonásait örökölte” – kezdte a lapnak Szinetár Dóra, majd azt is elárulta, hogyan érzett, amikor mindenki megtudta a diagnózist. 

Azon kívül, hogy gratulálnak, előfordult, hogy sok erőt kívánnak. Tudom, hogy jó szándékkal, de valahogy nem értem. Azt látom, hogy sokak szemében csodálatos ember lettem, amiért a triszómiás gyerekemet nem vágom ki a kukába

– fogalmazott a színésznő és elmondta, mi forgott le a fejében, amikor az orvosok megosztották vele a diagnózis eredményét. „Kaptunk egy papírt, amiben leírták, hogy a 21. kromoszómából neki három van. Meg egy másikat, amelyben gyakorlatilag fogyatékosnak nyilvánították emiatt. Egy hathetes csecsemőt! Az orvosok azt is mondták kijelentő módban, hogy mi történhet vele, meddig juthat. Ha elhisszük nekik, akkor félő, hogy úgy is lesz, én hiszek ebben.”

Fotó: Instagram

Szinetár Dóra arról is beszélt, hogy a történések nem változtatták meg a kapcsolatát Makranczi Zalánnal. „Ha az ember negyvenévesen megy férjhez valakihez, több gyerekkel, az már nem az a kapcsolat, ami ezen fog szétmenni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top