TV-sztárok

3 éve nem hallottunk róla, így él most Terecskei Rita

Terecskei Rita külsején mindenki megdöbbent, amikor 3 éve azzal állt elő, hogy 30 kilót fogyott. Sokan az okokat találgatták, de ő így boldog. Elmesélte, mivel foglalkozik most.

2009-ben jelentették be a Zanzibár tagjai, hogy már nem mennek állandó turnékra, csak összeállnak majd alkalomadtán. Ezzel a bejelentéssel együtt Terecskei Rita gyakorlatilag eltűnt a szemünk elől, egészen három évvel ezelőttig, amikor megjelent róla egy fotó, amelyen 30 kilóval könnyebb volt, mint ahogy mi emlékeztünk rá. Ahogy ő mondja, az emberek egyből találgatni kezdtek, hogy AIDS-es, drogos vagy rákos, de ő csak meg akart szabadulni a múltja egy részétől, és ezt az utat választotta. Jelenleg kutyakozmetikusként keresi a kenyerét, de nemsokára összeállnak a zenekarral, és turnéra indulnak, megünnepelvén ezzel a 20. évfordulójukat. 

„Betegségtudatom valójában sosem volt, mindig úgy tekintettem erre az egészre, mint egy állapotra, csak aztán jöttek azok az emberek, akik 72 kilós koromban azzal gyanúsítottak, hogy biztos éjjel-nappal eszem, a fogyásom után pedig jöttek a találgatások, hogy mi vagyok: rákos, AIDS-es vagy épp drogos. Ez megviselt” – árulta el a BEST magazinnak Terecskei Rita, aki azt is elmondta, hogy szabadidejében antik tárgyakat gyűjt és újít fel, egyébként pedig kutyakozmetikusként dolgozik, bár ez leginkább hobbi, a menhelyeket segíti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top