TV-sztárok

Veszélybe került Nyári Dia és a babája egészsége, a császármetszés mentette meg

Nyári Dia természetes úton szerette volna világra hozni a kisfiát, de húszórás, fájdalmas vajúdás után a császármetszés mellett döntöttek az orvosok.

Nyári Dia már egy hete élvezi az anyaság örömeit, imádja a kisfiát, Kovács Dániellel együtt naphosszat nézegetnék a kicsit. A szülés azonban nem úgy zajlott, hogy a szülők eltervezték: a Barátok közt színésznője húsz órán keresztül vajúdott, az orvosok pedig úgy határoztak, hogy sürgősségi császármetszést alkalmaznak, hogy megmentsék Dia és a baba életét.

„Megváltásnak éreztem, amikor a huszadik órában beadták az epiduláris érzéstelenítő injekciót. Az orvos pedig úgy látta jónak, ha sürgősségi császármetszést alkalmaz, mert ha Zétény még pár óra hosszát bent marad a hasamban, az már veszélyeztette volna mindkettőnk egészségét” – mesélte Nyári Dia a BEST magazinnak, majd kicsit a babát is bemutatta.

3900 grammal és 58 centivel született, talán ez is közrejátszott abban, hogy nehezebb volt a szülés. (…) Teljesen elvarázsol minket ez a kisfiú, még csodáljuk a szépségét, nézzük ahogy veszi a levegőt, és alszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top