TV-sztárok

5 fotó, amiből sejthető volt Kiss Ramóna terhessége – szerinted is?

Csak tegnap jelentette be Kiss Ramóna a várandósságát, de amilyen szépen gömbölyödik a pocakja, csoda, hogy eddig titokban tudta tartani. De tulajdonképpen mennyire is sikerült meglepnie téged ezzel a hírrel?

Sok mindentől függ, kinek mennyit nő a pocakja a terhesség alatt, Kiss Ramónáé már szépen látszik. A kismama nem árulta el, hányadik hónapban jár, és boldogan, de szűkszavúan mondott köszönetet a gratulációkért ma az RTL Klub Reggelijében

Kiss Ramóna a bejelentés utáni másnap a Reggliben mutatta meg feszülős ruhában a pocakját

„Nagyon köszönjük. Mondhatjuk, hogy megtörtént a csoda: kisbabát várunk, aminek nagyon örülünk. Egészségesek vagyunk, boldogok, úgyhogy minden rendben.” 

Kiss Ramóna már nem is igen tudná titokban tartani a terhességét

Miután Kiss Ramóna és Lékai Máté egyszerre jelentették be tegnap az örömhírt, a legtöbben meglepődtek, hogy máris látszik a műsorvezető pocakja. azért akadtak olyanok is, akik határozottan kijelentették: ők tudták, mert Rami túl bő ruhákban pózolt az utóbbi időben, és volt egy nagyon árulkodó kép is. Mi összeszedtünk néhányat az elmúlt időszakból, beleértve az utóbb említettet is. 

Na de kíváncsiak vagyunk a véleményedre, alább tudsz szavazni: 

Megnézem
Összes kép (5)

És itt megnézheted, milyen szép pocakja van Kiss Ramónának: 

Sosem indult még szebben a Reggel! Gratulálunk Rami ès Máté! ❤

Reggeli (@rtlreggeli) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top