TV-sztárok

Hosszú Katinka: kellett a negyedik hely

Kijózanító volt Hosszú Katinka számára, hogy egyik kedvenc számában lemaradt a dobogóról az Eb-n.

Három századdal maradt le a dobogóról Hosszú Katinka a száz méteres hátúszásban a glasgow-i úszó Eb-n. Ez az a szám, melyben a 2016-os olimpián aranyérmet szerzett, így érthető a közönség és Katinka csalódottsága az első eredmény után.

„Negyediknek lenni mindig rossz, három századdal lemaradni a dobogóról pedig talán még rosszabb. Nagyon örültem volna a bronznak, de lehet, hogy ez most kellett: ha nem úgy készültem, akkor ez jár” – fogalmazott a világhírű úszó.

Hosszú Katinka – forrás: Instagram

Nincs egy hónapja, hogy Katinka bejelentette: visszatér amerikai edzőjéhez, Dave Salóhoz. Mint ismert, Hosszú felkészülésére rányomta a bélyegét magánéleti válsága, jóval kevesebbet tudott készülni a mostani tornára, mint szeretett volna.

„Ez valamilyen szinten jó, hiszen nincs kérdés, dolgozni kell. Abban mindenki biztos lehet, hogy én hétfőn hazamegyek, majd elkezdem a felkészülést. Jó látni, hogy nem úgy működnek a dolgok, hogy eljutsz egy bizonyos szintre, utána pedig már adják az érmeket. Azokért minden évben meg kell küzdeni” – mondta a Blikk szerint Katinka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top