TV-sztárok

Istenes Bencének elképesztő a vonzereje

Nagyon drukkolnak a magyar rajongói Istenes Bencének, hogy jól sikerüljön szereplése a német X-Factorban. Ott is műsorvezetőként áll majd színpadra, és a jelek szerint már most nagy hatást tett a nézőkre.

Egy ideje már köztudott, hogy Istenes Bence a német X-Factor műsorvezetője, azóta pedig már megvolt az első videós bejelentkezése. Bár ezzel kapcsolatban hallottunk és olvastunk olyan megjegyzést, miszerint „biztosan azért feliratozták, mert nem értik”, az igazság nem ez. Mindenkit feliratoznak, és szerintünk büszkék lehetünk Istenes Bencére, amiért ilyen szépen megállja a helyét egy idegen környezetben, ráadásul nem az anyanyelvén vezeti a műsort. 

A népszerűsége már most tagadhatatlan, igaz, elsősorban inkább a német nyelvterületen élő magyarok rajonganak érte, de olyanok is akadtak, akik annyira szeretnék megnézni Istenes X-Factor-os műsorvezetését, hogy elgondolkoztak a német nyelvtanuláson. Ez aztán a vonzerő!

Te hogy állsz ezzel? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top