nlc.hu
TV-sztárok
Nagyon drága lett az olcsó nyaralás Kabát Péteréknek

Nagyon drága lett az olcsó nyaralás Kabát Péteréknek

Milliókat buktak Kabáték egy amerikai úton, mivel biztosítás híján zsebből kellett fizetniük hazaútjukat.

Péntekig kellett várni a hét sztorijára, de megérte. A korábbi NB1-es sztárfocista, Kabát Péter és párja, a modell Róka Adrienne olcsón akartak megúszni egy New York-i utat, mely végül kétmillió forinttal szaladt túl a büdzséjükön. A pár még a nyáron utazott el kikapcsolódni a tengerentúlra, és a kiruccanáshoz egy apró légitársaságot választottak. Odafele még minden rendben ment, ám visszafele elkezdődött a tortúra.

Kabáték hazafelé tartó járatát törölték, erről pedig csak a reptérre menet értesítették őket. A légitársaság egy héttel későbbi járatot ajánlott, a focistának azonban muszáj volt hazajutnia munkái miatt. Így Kabát zsebből kifizetett öt egyirányú, last minute jegyet magának, párjának, testvérének és az ő családjának Budapestre, mintegy másfél millió forint értékben.

„Nem elég, hogy új jegyet kellett vennünk, az a pénz is a kukában landolt, amelyekért olyan járatra váltottunk tiketteket, ami fel sem szállt. Ráadásul a szállodában is plusz egy éjszakát kellett maradnunk. Összesen legalább kétmilliónkba került ez az egész” – mondta Róka Adrienne a Blikknek.

Kabáték itthon a fogyasztóvédelemhez fordultak, de hónapok elteltével sem történt semmi – pontosabban a légitársaság közben még be is csődölt. „Soha nem kapjuk már vissza ezt a pénzt. Persze, Peti nem forgolódik álmatlanul emiatt, de dühítő, hogy bármit megtehetnek az ilyen cégek” – mondta Adrienne.

Ha Kabát Péterrel ellentétben ön nem szeretne álmatlanul forgolódni egy kétmillió (vagy akár csak kétszázezer) forinttal drágább nyaralás miatt, javasoljuk, mindig kössön utasbiztosítást. Sajnos a Blikk sztorijából nem derül ki, nekik volt-e erre az útra, de tippelni azért tudunk a fentiekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top