TV-sztárok

Nagyon drága lett az olcsó nyaralás Kabát Péteréknek

Milliókat buktak Kabáték egy amerikai úton, mivel biztosítás híján zsebből kellett fizetniük hazaútjukat.

Péntekig kellett várni a hét sztorijára, de megérte. A korábbi NB1-es sztárfocista, Kabát Péter és párja, a modell Róka Adrienne olcsón akartak megúszni egy New York-i utat, mely végül kétmillió forinttal szaladt túl a büdzséjükön. A pár még a nyáron utazott el kikapcsolódni a tengerentúlra, és a kiruccanáshoz egy apró légitársaságot választottak. Odafele még minden rendben ment, ám visszafele elkezdődött a tortúra.

Kabáték hazafelé tartó járatát törölték, erről pedig csak a reptérre menet értesítették őket. A légitársaság egy héttel későbbi járatot ajánlott, a focistának azonban muszáj volt hazajutnia munkái miatt. Így Kabát zsebből kifizetett öt egyirányú, last minute jegyet magának, párjának, testvérének és az ő családjának Budapestre, mintegy másfél millió forint értékben.

„Nem elég, hogy új jegyet kellett vennünk, az a pénz is a kukában landolt, amelyekért olyan járatra váltottunk tiketteket, ami fel sem szállt. Ráadásul a szállodában is plusz egy éjszakát kellett maradnunk. Összesen legalább kétmilliónkba került ez az egész” – mondta Róka Adrienne a Blikknek.

Kabáték itthon a fogyasztóvédelemhez fordultak, de hónapok elteltével sem történt semmi – pontosabban a légitársaság közben még be is csődölt. „Soha nem kapjuk már vissza ezt a pénzt. Persze, Peti nem forgolódik álmatlanul emiatt, de dühítő, hogy bármit megtehetnek az ilyen cégek” – mondta Adrienne.

Ha Kabát Péterrel ellentétben ön nem szeretne álmatlanul forgolódni egy kétmillió (vagy akár csak kétszázezer) forinttal drágább nyaralás miatt, javasoljuk, mindig kössön utasbiztosítást. Sajnos a Blikk sztorijából nem derül ki, nekik volt-e erre az útra, de tippelni azért tudunk a fentiekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top