Sztárok

Bekötik Kabát Peti fejét?

Bár a dzsungelben történtek miatt megingott Adri bizalma Kabát Petiben, úgy tűnik, sikerült rendezni a viszonyt. A szerelmesek már az esküvőre készülnek.

A Celeb vagyok, ments ki innen! kezdetekor Survivor Klaudia és Kabát Peti közel kerültek egymáshoz, amit a focista párja, Adri nem nézett jó szemmel. Róka Adrienn azzal fenyegetőzött, hogy ha ez így folytatódik, akkor nem lesz esküvő. Ezek után rendeződött a viszony, Kabát Péter pedig megnyerte a Celeb vagyokot, így ő lett a dzsungel királya. Hazatérve nekiálltak az esküvői előkészületeknek.

„Molnár Andiéknál jártunk táncórán. Ruha, tánc, edzés, és persze a diétám… Szerinted hova készülhetünk ennyire?” – teszi fel a kérdést Róka Adri, a rajongók pedig több variációt is felvázoltak. Van, aki szerint végre sor kerül az esküvőre, de olyan is akad, aki szerint a Story Gálára készülnek ennyire. Mindenesetre árulkodó lehet, hogy  Kabáték táncórán jártak Molnár Andinál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top