nlc.hu
TV-sztárok
Bangó Margit véget akart vetni az életének

Bangó Margit véget akart vetni az életének

Annyira összetört, hogy véget akart vetni életének Bangó Margit.

Bangó Margitnak az volt az álma, hogy artista legyen, s egy alkalommal majdnem csatlakozott is egy cirkuszi társulathoz – írja a Blikk.

bango margit, ongyilkossag„Tizenkét éves lehettem, amikor a vándorcirkusszal majdnem továbbálltam. Amint megjöttek, én ott tüsténkedtem. Természetesen a tudományomat is bemutattam: spárga, szaltó, kötélmutatvány. Pár gyakorlat után azt mondták, fantasztikus artistanőt nevelnek belőlem. Még anyámhoz is eljöttek, felajánlották, hogy kitanítanak, rendes havi fizetést kapok, csak engedjenek el a cirkusszal. Anyám annak ellenére, hogy nagyon szegények voltunk, nemet mondott, azt mondta: nincs az a pénz, amiért odaadja a gyerekét… Annyira fájt, hogy nem mehettem el a cirkusszal, annyira összetörte a lelkemet, hogy bánatomban bevettem három szemet a nagynéném gyógyszeréből. Szerencsére nem lett baj, de akkor megviselt édesanyám döntése” – mondta Bangó Margit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top