nlc.hu
TV-sztárok

Bangó Margit halálhírét keltették

Bangó Margit halálhírét keltették, nagyon kiakadt a művésznő

Bangó Margitot rengetegen keresték, sokakat átvertek a halálhírrel.

Bangó Margitot megviselte az elmúlt másfél év. Nemcsak a színpad hiányát kellett elszenvednie, hanem elvesztette imádott húgát is. Azóta sokat foglalkoztatja az elmúlás gondolata, ám szerencsére jó egészségnek örvend. Ennek ellenére mégis halálhírét keltették, ami sok rajongót megdöbbentett, ezért úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Egyre több ismerős és rajongó ír aggódó levelet velem kapcsolatban,mivel ismét egyes like-vadász oldalak a halálhíremet...

Közzétette: Bangó Margit – 2021. május 6., csütörtök

„Egyre több ismerős és rajongó ír aggódó levelet velem kapcsolatban,mivel ismét egyes like-vadász oldalak a halálhíremet híresztelik.
Kérdezem én, attól az illetőtől aki azt a cikket meg írta, hogy nincs-e jobb dolga esetleg és, hogy nem-e szégyenli magát emiatt. Még egyszer és utoljára kérem, hogy többet ilyen ne forduljon elő, szerintem ez nem olyan téma amivel játszani kellene, tiszteljük már meg egymást!
Hála az Istennek minden rendben van az egészségemmel, nagyon jól érzem magam, talán egyre jobban, mivel most már nemsokára visszatérhetek a színpadra hozzátok. Sőt, nagyon sokat dolgozom hiszen készülőben vannak meglepetések számotokra amiket hamarosan el is árulok nektek, én már nagyon várom őket! De a legfontosabb dolog pedig, hogy gőzerővel készülök a Nagykoncertemre!” – írja a közösségi oldalán Bangó Margit. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

bangó margit

Bangó Margit (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top