nlc.hu
TV-sztárok
Váratlan fordulat Weisz Fanni és édesanyja kapcsolatában

Váratlan fordulat Weisz Fanni és édesanyja kapcsolatában

Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata körülbelül három éve romlott meg...

Weisz Fanni és édesanyja akkor kerültek egyre távolabb egymástól, amikor a modell megismerkedett Hajmássy Péterrel. Fanni ezután szinte teljesen megszakította a kapcsolatot családjával: több mint egy évig nem találkozott az édesanyjával. A családi viszály annyira elmérgesedett, hogy Fanni még az esküvőjére sem híva meg az anyukáját. Most azonban váratlan fordulat következett be, amiről Fanni anyukája a Borsnak mesélt:

„Nemrégiben jött tőle egy üzenet. Szinte el sem hittem, olyan volt, mint egy álom. Fél éve nem kommunikáltunk egymással, csak amit a médiában lehetett olvasni. Nagyon személyes üzenet volt, szinte a sírás kerülgetett. Talán meghallgattattak az imáim, nem tudom, annyit remélek, hogy ez valaminek a kezdete. Azóta váltottunk még pár üzenetet egymással, remélem, hamarosan hazalátogat hozzánk. A nagyszülei és a testvére, Gábor már nagyon várják, szeretném végre újra ma­gamhoz ölelni” – mondta Fanni anyukája, Ágnes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top