TV-sztárok

Curtis nem jelent meg egy forgatáson, a TV2 kirúghatja a balhés rappert

Köllő Babett állítólag egy órán keresztül várt a sztárra a Csak show és más semmi próbáján.

Cserben hagyta a partnernőjét Curtis, Köllő Babett egy órán keresztül hiába várta, hogy a rapper megjelenjen a TV2 Csak show és más semmi című műsorának vasárnapi próbáján – írja a BorsOnline.

Fotó: Facebook / Curtis

A párosnak közös péntek esti produkcióját kellett volna begyakorolnia, de Babett és a trénerük hiába várta a próbateremben, a zenész nem jelent meg, sőt a telefonja is ki volt kapcsolva. A TV2 nem hagyta szó nélkül a viselkedését, és komoly büntetést szabott ki rá. „Mivel Curtis nem jelent meg a korábban diszponált vasárnapi forgatáson, így a csatorna a szerződése értelmében kötbér megfizetésére kötelezte. Reméljük, hogy kedden nem hagyja cserben Babettet és a produkciót” – közölték.

A Bors úgy tudja, hogy a csatorna nem tolerálja tovább Curtis hanyagságát, ez volt az utolsó dobása, a következőnél kizárják a műsorból.

Természetesen Babett sem nézte jó szemmel hogy hiába várt rá – főleg annak fényében, hogy két hete komoly lábsérüléssel küzd, de ahelyett, hogy pihenne, elszántan gyakorol a következő megmérettetésre.

„Kicsit vegyes érzelmek vannak bennem, most aggódom, félek, nemcsak a produkció miatt – nyilván amiatt is –, de nekem nagyon jólesne, ha egy erős férfi állna mellettem. Egyébként amikor mi maradtunk a műsor végén Attival, nagyon megörültem neki, mert ő egy erős pasi, és azt érzi az ember, hogy mindenen keresztül tud vinni egy nőt. Én ezt nem szeretném nélküle csinálni, reménykedem benne, hogy a következő próbára már együtt megyünk” – mondta a lapnak Babett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top