Erős ellentét feszül Pintér Tenya és Németh Kristóf között

Bors Hanna | 2018. November 02.
Pintér Tenya szerint Németh Kristóf irigy rá...

A Bors információi szerint ősidők óta ellentétben áll egymással Pintér Tibor és Németh Kristóf.  A legbátrabb páros című műsorban is csipkedték egymást.

„Nagyon szentimentális hangulatomban voltam, de abszolút nem vagyok haragtartó típus. Nagyon szeretem Kristófot, és tudni kell, hogy ez az eset a régmúltban gyökerezik. Ő prózai, én musical­színész lettem, és az ő tábora sosem volt kibékülve az enyémmel. Ők minket rissz-rossz, modoros színészeknek tartanak. Kristófnak gyönyörű orgánuma van, de nem énekes. Én viszont egy marha nagy orgánummal, mondhatni operai pozicionált hanggal rendelkezem, és azt gondolom, az irigység szólt belőle, amikor kritizált” – mondta Pintér Tenya. 

Németh Kristóf tagadta, hogy féltékeny lenne Pintér Tiborra:

„A pályámat a West Side Story című musicallel kezdtem a Vígszínházban. Az Operettszínházban az elmúlt évadokban a Feam című musicalben, az Erkel Színházban pedig harmadik éve a Billy Elliot főszerepét énekelem. Éppen ezért semmi okom nincs irigykedni. Csupaszív pasasnak tartom Te­nyát, akire nem lehet haragudni, irigykedni pedig nincs miért” – mondta Németh Kristóf.

Exit mobile version