TV-sztárok

Pintér Tibor: „Fáraszt az együttélés és Frida is”

A színész szerint jelenleg nagyon zűrös a kapcsolata a barátnőjével, és már a szakítást is kilátásba helyezte.

A legbátrabb páros győztesei, Pintér Tibor és barátnője alighogy összeköltöztek, máris külön albérletet néznek. A színész már a szakítást fontolgatja, ennek ellenére bizakodik, hogy a szétköltözés jót fog tenni a kapcsolatuknak.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója elismeri, sok mindenben más véleményen vannak Fridával, de szerinte ez nem baj. „Nagyon zűrös a kapcsolatunk. Jót fog tenni, ha szétköltözünk. Remélem, úgy mihamarabb tudjuk rendezni a köztünk lévő nézeteltéréseket, per pillanat együtt vagyunk, de lehet, hogy holnap ez már másként lesz” – nyilatkozta a Borsnak.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Pintér Tibor bevallotta, megfordult már a fejében a szakítás. „Nekem nagyon sok ez. Fáraszt az együttélés és ő is. Nehéz vele. Rengeteget kell még tanulnia, érnie és csiszolódnia. De ebben én már nem tudok neki többet segíteni. A szabadságomat most többre tartom. Nem vagyok alkalmas párkapcsolatra” – jelentette ki a színész. Frida ennek ellenére kitart Tenya mellett, kerek perec kimondta: harcol a szerelméért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top