TV-sztárok

Óriási felfordulást okozott Emilio felesége

Tina és Kefír kedvese, Mariann egy keleti étteremben töltötték az időt, amikor a vízi pipázás nem várt fordulatot hozott.

Már egy ideje tervezgette Kefír kedvese, Mariann és Tina, hogy együtt töltenek egy csajos estét. Bár így sem sikerült teljesen elszakadniuk szívszerelmeiktől, hiszen amíg ők a felső szinten, addig a férfi szakasz az étterem alsó szintjén lakmározott, de ennek a megoldásnak is nagyon örültek. „Ez egy óriási előrelépés, hogy nem Emilióval együtt töltjük az estét. Igaz, csak egy szinttel tartózkodnak lejjebb, de nyugodtan csacsoghatunk, dumálhatunk a lányokkal. Örülök, hogy Vivike és a kis Tina is elkísértek minket” – mondta Tina, akinek lánya szervírozta a teát.

„Otthon gyakran Pierre Richardnak hívnak, mert akárhányszor megmozdulok, borul minden” mondta a kisebbik Tina. Ám ezúttal nem ő, hanem édesanyja volt az, aki a galibát okozta. Amikor kipróbálta a vízipipát, maga felé húzta, és az izzó parázzsal megpakolt pipa eldőlt, szétszórva az összes parazsat. Ezzel nemcsak a szőnyeget sikerült kiégetni, de Mariann haja és telefontokja is megpörkölődött. Jellinek Tina nagyon sajnálta a történteket. „Velem ilyen még soha nem fordult elő. Borzasztóan szégyellem magam. Ezt az egészet én okoztam, véletlenül. Kiégett a padlószőnyeg nem is egy helyen. Jóvá kell tennem a történteket a tulajnál” mondta Tina az eset után, amelynek ma 21:00-tól lehetnek szemtanúi a nézők a Sláger TV Drága családom című műsorában. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top