TV-sztárok

Drasztikus változás a rákos modell, Szűcs Adriána életében

A mellrákkal küzdő modell drámai döntést hozott az egészsége érdekében.

Az egészséges mellét is levetette a daganatos betegséggel küzdő modell, Szűcs Adriánaírja a Blikk. A Miss Balaton szépségverseny 27 éves középdöntősének négy napja távolították el a jobb mellét, ezzel egy időben a korábban leoperált helyett pedig implantátumot ültettek be.

Elmondása szerint genetikailag egy génmutáció miatt többszörös esélye van arra, hogy kiújuljon a rák, így megelőzés céljából döntött úgy, hogy a másik, egészséges mellét is eltávolíttatja.

Szűcs Adriána (Fotó: Vadnai Szabolcs / NLCafé)

Nem aggódom, hiszen nagyon jó helyreállító műtétek léteznek, ráadásul tudom, hogy mindez az én egészségemet szolgálja” – vallotta be Szűcs Adriána, aki aktivistaként segít betegtársain.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Az izgalom már eluralkodott rajtam. Itt ülünk és várjuk hogy szobát kapjak. Most vicces gondolatok futnak át az agyamon mint például “még elfuthatsz… senki nem ismer…” 😅😂 azért a biztonság kedvéért odaadtam a Matyinak a kocsi kulcsot, nehogy tetté váljanak a gondolataim. De itt van még velem a kis egerem is amit az előző műtétkor kaptam a szerelmemtől, és egy új kabala a @niuni.collections kollekciójából. A hamsza keze segít távol tartani a negatív energiákat, a szívecske pedig azt a sok sok szeretet szimbolizálja amit kaptam Tőletek 💖 Köszönöm hogy itt vagytok velem! 🎗💖 #felek #dehamartulleszek #lifewithoutcancer #niunicollection #niunibracelet #bebrave #szponzolalttartalom #reklam #instafamehu

Adriana. 💋 (@adrianaszucs) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2018, időpont: 1:53 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top