TV-sztárok

Szögeczki Ági a második babára készülhet

A régi-új realitysztár 42 évesen úgy érzi: még egy gyerektől lenne tökéletes új kapcsolata.

Szögeczki VV Ágica tavaly jött össze ügyvéd szerelmével. A férfinak kitartóan kellett udvarolnia, mert Ági évek óta egyáltalán nem keresett kapcsolatot, miután gyermeke apjával elhidegültek egymástól. A hódítás azonban sikerült, és a volt valóvilágos nő boldogabb mint valaha. Sőt, lehet hogy egy régi vágya is valóra válik.

„Kiskorom óta dédelgetett álmom, hogy egyszer hófehér menyasszonyi ruhában az oltár elé állok. Nagyon-nagyon szeretném, én ilyen romantikus alkat vagyok. Feri ezt jól tudja, szó van köztünk mindenről” – mondta a nő Borsnak.

Ágica és Feri A legbátrabb párosban | Fotó: TV2

Ági első gyereke, Patrik is nagyon megszerette Ferit, így adná magát, hogy kistestvérrel egészüljön ki a család. „Ahogy mondtam, minden téma felmerül köztünk, de nyilván 40 felett azért megfontoltabb az ember. Engem nagyon boldoggá tett, és kiegészített az anya­ság. Életem legjobb döntése volt a kisfiam, és meglátjuk, hoz-e kistestvért a jövő” – mondta sokat sejtetően Szögeczki Ági.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top