TV-sztárok

Kondákor Zsófi és Janicsák Veca visszatért a Masterchefbe

Furcsa alapanyagokkal kell megküzdenie a négy elődöntősnek a Masterchef Junior egyik feladatában, de a forgatáson kaptak segítséget, méghozzá a Masterchef VIP két döntősét, Kondákor Zsófit és Janicsák Vecát.

Kondákor Zsófi örült, hogy visszatérhetett ezúttal a Masterchef Juniorba, de pici izgalom ezért volt benne, amit ma este a Super TV2-n láthatunk.

masterchef, kondakor zsofi

Fotó: Tv2

„Nagyon örültem, hogy ismét a Masterchef konyhájában főzhettem. Bár kicsit izgultam, mert úgy éreztem, hogy már kicsit kiestem a ritmusból. Nagyon ügyesek és felkészültek voltak a versenyzők, azt hittem, hogy több segítségre lesz szükségük, de meglepett, hogy mennyire önállóan dolgoztak. Marci talán tanácstalanabb volt egy-egy helyzetben, de Lilivel még az ötletelésnél is egy rugóra járt az agyunk. Olyan elemek, mint a hollandi mártás vagy a buggyantott tojás sem okoztak nekik fejtörést. Nagyon szépen dolgoztak” – mondta Kondákor Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top