TV-sztárok

Ők lesznek az X-Faktor döntőjének sztárfellépői

A 2017-es X-Faktor győztes, Ricco és Claudia szombat este ismét fellép a tehetségkutató műsorban. A tavalyi siker egyáltalán nem változtatta meg a duót.

Nagy visszatérésre készül a tavalyi X-Faktor győztes duója, Ricco és Claudia. Ők lesznek a szombat esti döntő sztárfellépői, sőt aznap jelenik meg legújabb klipjük is – írja a Blikk.

Mint a bulvárlap megtudta, bár az volt az eredeti terv, hogy a tehetségkutató nyereményét Ricco gyógykezelésére költik, édesanyja infarktusa miatt a kerekesszékes énekesnek az utolsó pillanatban le kellett lemondania a svájci gyógykezelést, így csak jövőre tud elutazni. A sok nehézség ellenére a duó szinte megállás nélkül turnézott az elmúlt évben, sőt még egy új lemezt is készített.

Állításuk szerint az x-faktoros győzelem egyáltalán nem változtatta meg őket. „Nem szálltunk el magunktól, nekünk ugyanúgy a zene a legfontosabb, nem az, hogy sztárnak érezzük magunkat” – jelentette ki Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top