TV-sztárok

Újra kórházba került Balzsay Károly

Hónapokra kieshet a munkából az ökölvívó, aki évekkel ezelőtti súlyos betegsége miatt került ismét kórházba.

Az egykori világbajnok bokszoló, Balzsay Károly négy éve küzdött meg a rákkal, mindössze harmincöt évesen. A sportolót a betegség egy igen agresszív formája támadta meg. „Rosszindulatú mirigyrákkal küzdök, a lépemben és a csontvelőben találtak áttéteket” – nyilatkozta akkor Balzsay. A késlekedés nélkül alkalmazott kemoterápia sikeres volt, a betegség visszahúzódott, és a bokszolót gyógyultnak nyilvánították az orvosok.

Balzsay azonban a napokban ismét kórházba került, és napokig nem lehetett tudni az állapotáról. A Borsnak telefonon nyilatkozó sportoló megerősítette, hogy korábbi betegségével összefüggésben kap újra kezeléseket. „Nem nagyon beszéltem róla, de az eltelt bő négy évet sem nevezhetném gondmentesnek, ugyanis bizonyos időszakonként korábbi betegségem jellegéből fakadóan ellenőrzéseken kellett megjelennem. Jelenleg is ebből a célból tartózkodom a kórházban” – mondta a volt bunyós.

Balzsay Károly két éve a bokszszövetség kapitányaként dolgozik, de elmondása szerint most várhatóan hónapokra kiesik a munkából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top