Béres Alexandra embert próbáló időszakon van túl

Bors Hanna | 2019. Január 14.
Béres Alexandra fél évig ápolta férje hasnyálmirigyrákkal küzdő édesapját.

Béres Alexandra férjének édesapja hasnyálmirigyrákkal küzdött, nem volt kérdés, hogy Krisztián édesapja hozzájuk költözzön-e – írja a Bors.

„Az anyósomék az Amerikai Egyesült Államokban élnek, de bármilyen egészségi probléma felmerült, mindig hazajöttek. Petinek, az apósomnak korábban itthon volt csípőprotézis- és térdműtéte. Három évvel ezelőtt egy sérvműtétre érkezett haza, de a beavatkozás után sem múltak el a fájdalmai. Az orvosok hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. Nekünk természetes volt, hogy a beavatkozást követően és az utókezelések ideje alatt hozzánk költözik. Főztem, ápoltam, a férjem, Krisztián vitte a vizsgálatokra…” – mondta Béres Alexandra, aki mindvégig próbált erős maradni.

„Természetes, hogy nagyon megérintett ez a fél év, amit nálunk töltött, és az, hogy elvesztettük. A gyászt megélni úgy, hogy ennyire a részese vagy, nagyon nehéz. Anyaként ráadásul a rajtam lévő nyomást is többszörösen érzékeltem, senki nem tudott önmaga lenni. Szerettem volna, ha a gyerekek minél kevesebbet érzékelnek ebből, próbáltam maximálisan figyelni rájuk” – mondta a fitneszlady.

Exit mobile version