Sztárok

Béres Alexandra házasságát próbára tette a hét évig tartó babaprojekt

A kétgyermekes fitneszedző idén ünnepelte 21. házassági évfordulóját. Béres Alexandra őszintén beszélt arról a hét évig tartó küzdelmes időszakról, amikor férjével a gyermekáldásra vártak. Elárulta, hogy egy percig sem érezte, hogy mással folytatná tovább, és szerinte az az életszakasz még jobban összekovácsolta őket.

Béres Alexandra még mindig kirobbanó formában van, de most mégis nagy elhatározásra jutott: nem ad ki több DVD-t, hiszen nem éri meg neki. Azt mondja, a rajongók ezután is láthatják majd itt-ott, de többé nem költözik be a nappalijukba. A fitneszlady a FEM3Caféban beszélt a nagy döntésről, illetve férjéről és a gyerekeiről is szót ejtett. Elárulta, hogy hét évig sikertelenül próbálkoztak a babaprojekttel, de egy percig sem adták fel, a nehézségek pedig még jobban összekovácsolták őket. 

„Ez vagy széthúz két embert, vagy összehoz. Én azt éreztem, hogy tőle szeretnék gyereket, és nem azon gondolkoztam, hogy milyen más utam lehet. Nagyon örülök így utólag is, hogy ilyen türelmesek voltunk, hiszen ez közelebb hozott minket egymáshoz. Így aztán sokkal türelmesebbek vagyunk most a gyerekekkel, ugyanis sokat voltunk kettesben, mielőtt ők megszületettek” – mondta Béres Alexandra, aki nemrég gyerekkori rendellenességéről is vallott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top