nlc.hu
Sztárok
Ezért nem lett háromszoros édesanya Béres Alexandra

Ezért nem lett háromszoros édesanya Béres Alexandra

A fiteneszedző imád anyának lenni, így nem tagadta, hogy egy időben azon is elgondolkozott, hogy jó lenne, ha három gyermeke lenne.

Béres Alexandra harminc éve él boldog házasságban, két lánygyermeke is született: Panna 14, Flóra pedig 9 éves. A fitneszedző most elárulta, hogy ő nem biztos, hogy megállt volna két gyermeknél, azonban végül arra a döntésre jutott közösen a család, hogy ne vállaljanak egy harmadik gyermeket. 

Fotó: Korponai Tamás

Fotó: Korponai Tamás

Korábban már mi is írtunk róla, hogy hogy szalad az idő, Béres Alexandra nagyobbik lánya ugyanis már az iskolából is elballagott és rendkívül hasonlít csinos édesanyjára. A fitneszedző most azonban visszatekintett a múltba és megosztotta, hogy bár szerette volna bővíteni egy időben családját, később belátta, hogy négyen is nagyszerű csapatot alkotnak és nem szeretne időt elvenni senkitől, így nem bővült tovább a családjuk. 

Nagyon szeretek édesanya lenni, és nem titok, hogy a lányaink születése után szívesen vállaltam volna még egy kisbabát, de nálunk demokrácia van, és a többiek leszavazták a kis tesót azzal az indokkal, hogy a figyelmem a hivatásom miatt már így is sokfelé irányul, és ők nem szeretnének a jelenleginél kevesebbet kapni belőlem

– árulta el a Meglepetés magazinnak, amit a Blikk szemlézett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top