nlc.hu
Sztárok

Béres Alexandra karambolja

Béres Alexandra a karamboljáról: „Kiszálltam, és az autónak nem volt eleje” – egy parkolóban ütközött a fitneszedző

Egész este remegett a történtek után.

Béres Alexandra nemrég egy parkolóban karambolozott. A fitneszedző szerencsére nem sérült meg, az autója azonban nagyon összetört. A történtekről a Reggeliben mesélt.

Béres Alexandra

Béres Alexandra nagyon összetörte a kocsiját, most hetekig nem tudja használni – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Egy parkolóban hajtottam, és ott tört úgy össze az autón, hogy trélerrel kellett elvinni, és 4 hétig nincs. Egy parkolóban nem tudom, hogy tud két autó úgy összetörni, hogy utána ne is tudjak bele visszaülni. Valahogy én azt gondolom, hogy rosszkor voltam rossz helyen” – mondta el.

Arról is beszélt, hogy mivel most hetekig egy autón kell osztoznia a férjével, rájöttek arra, hogy egész jól meg tudják osztani a kocsit és be tudják osztani a programjaikat. “Máris eldől, hogy ki megy a gyerekekért” – jegyezte meg mosolyogva.

A balesetről még a következőket árulta el: “Nem sérült meg senki, csak az autó sérült meg úgy, hogy még ki se nyílt a légzsák. Kiszálltam és nem volt eleje“.

Arra a kérdésre, hogyan kezelte a történteket, bepánikolt-e, a következőket vallotta be: “Higgadt tudtam maradni, de utána remegtem egész este. Felkeltem éjjel 3-kor és járt az agyam, hogy mit rontottam el, hogy tudtam volna elkerülni ezt a helyzetet“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top