nlc.hu
TV-sztárok

Ők Till Attila gyerekei

Till Attila családi fotót posztolt

A műsorvezető nagyon kevés alkalommal posztol a családjáról, hogy ezzel is óvja őket.

Till Attila 26 éve él boldog házasságban. Szerelmével három gyereket nevelnek közösen: Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban látta meg a napvilágot. Bár a műsorvezető gyakran posztol, a családjáról annál kevésbé. A napokban viszont mégis kikerült egy bejegyzés, melyen mindhárom gyereke látható. A kutyájuk, Dubi is szerepel a felvételen. Kattints ide érte!

Till Attila (Tilla)

Till Attila (Tilla) (Fotó: Birton Szabolcs)

És mi a tévés szerint a hosszú házasság titka?

„Apám gyakran mondogatta: a jó házasság olyan ritka, mint a lottóötös. A szüleim 44 évig éltek együtt boldogságban, és csak édesanyám halála miatt nem lett nagyobb ez az évszám. Mi Krisztával negyed évszázada élünk együtt, és a mai napig imádjuk egymást. Számomra úgy tűnik, a szerelem terén öttalálatosom van” – nyilatkozta korábban a Meglepetés magazinnak Attila. A tévés egyébként már egészen 1994 óta van képernyőn. Ekkoriban még elsősorban kulturális műsorokat készített, csak 2002-ben nyergelt át a szórakoztató produkciók műfajához. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top