TV-sztárok

Latinovits féltékeny volt, meg is verte Ruttkait

Latinovits Zoltán féltékeny típus volt, többször is megütötte Ruttkai Évát – erről mesélt most Láng József.

Latinovits Zoltán és Ruttkai Éva lángoló szerelmét sokan irigyelték, de az ő kapcsolatuk sem volt felhőtlen. A színészkirály heves vérmérsékletű ember volt, és sokszor előfordult, hogy először cselekedett, aztán gondolkodott. Egy ilyen esetre emlékszik vissza Láng József, aki akkoriban két évig volt a Vígszínház tagja, és többször is Ruttkai Éva partnere a színpadon. 

Latinovits Zoltán és Ruttkai Éva kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel

„A Vígszínházból nem kellett volna eljönnöm, de most már azt hiszem, el lehet mondani, hogy Latinovits Zoltán miatt távoztam. Zseniális színész volt, de nagyon beteg ember. Halálosan féltékeny volt Ruttkai Évára. Nos, nekem az összes szerepemben Ruttkai volt a partnerem, mint például az Egy csepp méz című darabban. Mindegyikben csókolóztunk, szerelmeseket játszot­tunk” – mesélte a Borsnak Láng József, aki a részletekbe is belemerült. 

„Latinovits teljesen őrült volt ettől, odavolt. Amíg engem akart megverni, addig ezzel nem volt semmi probléma, ledumáltam vele, nem vagyok egy verekedős típus. Elmagyaráztam neki, hogy gondolkodjon egy pillanatra, és ez hatott. Évát viszont megverte. Akkor felmentem Várkonyi Zoltánhoz, hogy kész, ezt én befejeztem. Kérdezte, miért mennél el? Ne hülyéskedj! Úgysem fogsz Latinovits-csal találkozni” – mesélte a színész, aki aztán elszerződött a Katona József Színházhoz, Latinovits Zoltánt pedig hamarosan kirúgták a sorozatos botrányok miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top