TV-sztárok

Meghan Markle tündökölt a csillogó ruhában

A hatodik hónapban van Meghan Markle, és a kismama stílusát sokan dicsérték már. Legutóbb egy jótékonysági rendezvényen például egy magasan sliccelt csillogó ruhában jelent meg.

Harry herceg a számára fontos Sentebale jótékonysági szervezet munkájára akarta felhívni a figyelmet a tegnap esti rendezvényen, amelyet a Royal Albert Hallban tartottak. A fellépő a neves Cirque du Soleil volt, és a hercegi párt ugyanúgy lenyűgözte a Totem show, mint a vendégeket. 

Harry herceg és Meghan Markle élvezte az előadást (Fotó: Getty)

Ez azonban nem az egyetlen beszédtéma volt az este során, hiszen minden jelenlévő gratulált Meghan hercegnének és Harry hercegnek a születendő gyerekükhöz.

Megnézem
Összes kép (5)

Meghan Markle terhessége és kismamaruhái is népszerű téma a briteknél. Néhány napja például a hercegné piros kabátban jelent meg, azóta ez az egyik legkeresettebb termék a boltokban, és valószínű, hogy a csillogó ruhával is hasonló lesz a helyzet. Nyilván nem feltétlenül csak az eredeti 3400 fontos, vagyis a nagyjából 1,2 millió forintos  Roland Mouret, de az ehhez hasonló darabok. 

Meghan Markle a jótékonysági rendezvényen (fotó: Getty)

Katalin hercegnével ellentétben Meghan nem takargatja a pocakját bő ruhákkal, sőt a legtöbb darab kifejezetten szűk. Amikor a jótékonysági gála előtt egy állatmenhelyre látogatott, az egyik idős hölgy üdvözléskor kedvesen meg is jegyezte: „Te aztán kövér kis hölgy lettél” – amit Meghan nevetve fogadott, és annyit mondott, ezt aláírja, hiszen tényleg kigömbölyödött. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top