TV-sztárok

Stahl Judit: „kalitkába zárt a Tények”

Az egykori híradós nem őriz kellemes emlékeket TV2-s pályafutásáról.

Stahl Judit vitathatatlanul a TV2-n lett sztár. A Tények élén eltöltött 13 évvel alapozta meg későbbi gasztronómiai karrierjét, pár éve pedig a legbefolyásosabb magyar nők közé is beválogatta egy gazdasági magazin. Az egykori műsorvezető mégis keserű szájízzel emlékszik vissza a TV2-nél töltött közel másfél évtizedre.

Stahl többek közt erről is beszélt az Erkel Színházban megrendezett beszélgetős műsorban, mely a sikeres nőket állította középpontba. „Én soha nem éreztem magam sikeresnek. Amikor eljöttem a tévéből, akkor mindenki azt mondta, hogy a sikerem csúcsán tettem ezt. Valóban? Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem, minden este bemegyek, és ugyanazt a munkát végzem.

Én egy kreatív ember vagyok, akit az ötletek hajtanak. Eközben egy kalitkába vagyok zárva. Az nem siker” – fejtegette Stahl Judit.

Stahl Judit és Pálffy István a tv2 híradójában (MTI-fotó)

A műsorvezető azt is elmesélte, hogy egykori kollégája, Pálffy István egyáltalán nem kezelte partnerként, sőt. „Azt nyilatkozta rólam, hogy én vagyok a díszzsebkendője. Mondtam neki: Pista, köszönöm. Mondanám, hogy jólesett” – mesélte keserűen az egykori tévés a Bors szerint. Korábban Stahl a Tények mai színvonaláról is megmondta a magáét, egykori csatornája azt a megjegyzést sem teszi ki az ablakba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top