TV-sztárok

Széthajtja magát Bereczki Zoltán

Elég kemény időszaka van most Bereczki Zoltánnak. A forgatások, koncertek és színházi fellépések miatt szoros időbeosztás uralja a napjait.

A forgatások miatt Bereczki Zoltán hajnali háromkor kel, ötkor már Ökörapátiban az RTL Klub napi sorozatát, a Drága örökösöket forgatja. Tízkor már próbál a színházban, ahonnan rohan vissza a forgatásra délután kettőre. Este pedig koncert vagy színház – írja a Bors.

A színész-énekes elmondása szerint ez nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kemény időszak számára. „Március végéig hajtós lesz, de tudom, hogy utána jön egy pihenősebb periódus. Addig viszont komolyan kell venni az evést, az időt, nem szórakozol, csak csinálod, csinálod, csinálod. Ez csak fegyelem kérdése. Tudod, mit ehetsz, mennyit alhatsz. Nincs buli, nincs más program” – vallotta be Bereczki, aki nem tagadja, kemény mindez, de – mint hangsúlyozza – csak fegyelem és beosztás kérdése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top