nlc.hu
TV-sztárok

Szinetár Dóra fia

Felismered? Szinetár Dóra fiából kész férfi lett – Fotók

A 27 éves fiatalember kerüli a nyilvánosságot.

Lezajlott Szinetár Dóra önálló estjének premierje a Momkultban. Az esemény nagyszerűen sikerült, sok híresség, barát és családtag volt kíváncsi a színésznő előadására. Jelent volt Dóra édesanyja, Hámori Ildikó és édesapja, Szinetár Miklós is. Gyermekei közül Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiát sikerült lencsevégre kapni. A 27 éves Lőcsei Márton feleségével, Bogival érkezett. A fiatalok tavaly kötötték össze az életüket.

Lőcsei Márton
Megnézem
Összes kép (4)

Az előadásban szó esik a színésznő korábbi házasságairól is. A Fidelio megkérdezte Szinetárt, hogy nem fél-e attól, hogy ezen megsértődnek a volt férjei. 

„Én mindig nagyon figyeltem arra, hogyan beszélek róluk. Szeretettel és elfogadással próbáltam viszonyulni a közös történeteinkhez, de előfordult, hogy inkább nem mondtam semmit. Az más kérdés, hogy sokszor olyat írtak a bulvárlapok, amit sosem mondtam. Attól nem félek, hogy megbántódnak. Sőt, igazából azt remélem, hogy ha netán valaki azért vált jegyet erre az előadásra, hogy választ kapjon a magánéletemmel kapcsolatos kérdéseire, annak a végén nem lesz hiányérzete. De mindezt anélkül szeretném elérni, hogy bárkit bántanék az est során” – válaszolta Dóra, akinek összesen három gyermeke van: Lőcsei Márton (1996), Bereczki Zorka Veronika (2007), és Makranczi Benjámin (2017).

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra (Fotó: RTL Magyarország)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top