TV-sztárok

Fordulat Pásztor Anna zaklatási ügyében

Az énekesnő továbbra is retteg a zaklatójától, ám nem kell újra a szemébe néznie.

Pásztor Anna ugyan jelen lesz a közelgő tárgyaláson, ám jelezte, nem szeretne találkozni Jozef P.-vel, aki hónapokon keresztül zaklatta az énekesnőt, koncertjére pedig késsel ment írja a Blikk. „A tárgyalásra nem szeretnék bemenni, hiszen ezért csinálja az egészet, hogy egy helyen legyünk! (…) Félek tőle, nem akarok a közelében lenni!” – jelentette ki az Anna and the Barbies frontembere, aki szerint a zaklatója azért várja a tárgyalást, hogy találkozzanak.

Mint a bulvárlap megtudta, a bíróság tanúként idézte be az énekesnőt, így meg kell jelennie a tárgyalóteremben, ám tekintettel arra, hogy az felkavarná őt, a vádlott nem lesz jelen, amíg az énekesnő vallomást tesz. „A bíróság elfogadta, és tiszteletben tartotta ügyfelem kérését, hogy nem szeretne egy légtérben tartózkodni a zaklatójával. (…)  A vádlottat videón kapcsolják majd a börtönből, őt úgy hallgatják meg” – mondta el Pásztor Anna ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Jozef P. akár 2 év börtönt is kaphat a zaklatás miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top