nlc.hu
TV-sztárok

Pásztor Anna az építkezésről

Pásztor Anna nagy fába vágta a fejszéjét: „Az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet”

Mint mondja, ezer éve nem evett egy jót sem.

Pásztor Anna évekig élt albérletben, amit nem olyan régen megelégelt és úgy döntött, felépíti saját álmai házát. Az énekesnő minden munkálatból kiveszi a részét. Sőt, ő tervezte, és szervezi az építkezést, a folyamatokról ráadásul vlogot is készít, mellyel azoknak szeretne segíteni, akik hozzá hasonlóan építkezésbe kezdenének. 

Pásztor Anna

Fotó: Olajos Piroska

Legutóbbi videójában azonban kicsit elkeseredett hangon számolt be az eseményekről. Bár meghúzzák a nadrágszíjat, még így is rengeteg pénzt nyel el az építkezés. 

Az a helyzet, hogy amikor felkészültünk erre az egész dologra, tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsének. De arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk. Eladtunk mindent, ami volt. Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Felvettünk kölcsönt minden nemű forrásból. Az az érdekes, hogy három éve minden pénzünket betoljuk az építkezésbe, nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz. Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk!

 – fogalmazott az énekesnő, aki még egy kaparós sorsjegyet is vett, hátha megüti a főnyereményt, de sajnos csak ezer forintot nyert. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top